Moderatorlogin:
Paswoord:


   
 
 

De Prins op het Brabantse Trekpaard.
De Prins op het Brabantse Trekpaard.

Het is seizoen 2011 – 2012 loopt ten einde en iedereen is moe maar voldaan. Tenminste dat hoop ik.

Voor mij persoonlijk was het een speciaal jaar want na lang twijfelen heb ik dan toch de stap gezet om Prins Carnaval van de stad Vilvoorde te worden.
Geen evidente stap want ik ben in de eerste plaats een carnavalsmens en het wereldje van prinsen en prinsessen was mij redelijk onbekend.

De eerste grote uitdaging was de campagne die er voor moest zorgen dat ik werd verkozen en dat...

Helau Duitsland Helau
Helau Duitsland Helau

Helau Duitsland Helau
Duitsland 14 en 15 februari 2010.

Zondagmorgen, 14 februari :
Iedereen staat al paraat om 7.30 uur op de parking van de Aldi. En niemand is te laat !!! Ongeduldig wachten wij op onze bus. En ja daar komt hij aan, met onze trouwe chauffeur Henri.
60 kostuums moeten er mee, want wij moeten de 2 dagen met 2 verschillende kostuums mee opstappen. Alles van Jokerfantasy en van Schaakmat moet de bus in.
En ja, wij maken een mensenketting van de camion...

De Snot-e-bellen zetten iedereen schaakmat.
De Snot-e-bellen zetten iedereen schaakmat.

Het einde van de vasten komt stilaan in zicht, tijd dus om eens achterom te kijken en terug te blikken op de afgelopen weken.

Zaterdag 21 februari 2009 was de kick-off met onze eerste stoet in Genk. Iedereen was toch wel een beetje nieuwsgierig hoe het kostuum zich zou laten dragen, maar alles bleek goed te fitten. Enkel hier en daar nog een hoed aanpassen, wat rekkers rond de schoenen en de gekostumeerden waren startklaar. Je merkt aan het publiek dat de kostuums en de char van ons nie...

Krantenartikel Belang Van Limburg
Krantenartikel Belang Van Limburg

20.000 kijkers voor kerststoet.

Massaal veel volk voor de Kerstlichtstoet in Kermt, maar die 20.000 toeschouwers moesten het wel stellen zonder de aangekondigde Eddy Wally. -Maar daar hebben we echt alle begrip voor-, zegt organisator Raf Lieten.

Eddy is al wat ouder en had, door de bijtende koude, bang om ziek te worden. In ruil
zal hij nu, in overleg met Johny Hoes, een exclusievecarnavalshit schrijven voor onze vereniging De Fluiters. Daar zijn we best tevreden mee.

In...

Zie ginds komen de Snot-e-bellen...
Zie ginds komen de Snot-e-bellen...

Het wordt bijna een traditie dat onze vereniging zo rond half november naar Nederland trekt voor het blijde intreden van de heilige man uit Spanje.
Op zaterdag 15 november 2008 gingen we dan ook met zijn allen richting Osdorp (Amsterdam).
Om 07 u.15 is het op de parking van de Aldi verzamelen geblazen. En aangezien we ons niet kunnen permitteren om Sinterklaas te laten wachten vertrekt de autobus stipt om 7 u.30.
Altijd wel een beetje een spannend moment want in het verleden zijn er...

Zier oan ma gat.
Zier oan ma gat.

21 september 2008, het is kwart over één, hoog tijd om met mijn vrouw en kinderen op de fiets te springen en te vertrekken naar de hangar.
Vanaf daar geven wij het startsein voor onze jaarlijkse fietstocht met de carnavalsvereniging tijdens de autoloze zondag in Vilvoorde.
Zeventien min of meer sportieve leden zetten aan voor een tochtje van ± 10 kilometer.
Via de Hendrik I lei en de Gevaertstraat rijden we naar Schoewever.

De eerste moeilijke hindernis volgt; de fietsbrug over...

Ne schone cadeau
Ne schone cadeau

Zaterdag 13 september 2008, 15 uur, eerste algemene vergadering van het seizoen van C.G. De Snot-e-bellen.
’t Is meteen ook de eerste vergadering sinds 10 jaar dat ik niet meer voorzit.
Geef eerlijk toe dat dit in eerste instantie wel een raar gevoel gaf. Een moment van gemengde gevoelens. Heb ik hier wel de juiste beslissing genomen? Dan maar eventjes doorspoelen met een frisse pint en laten bezinken.

Francis begint met enige vertraging (feestbestuurder te laat op de afspraak) de... 
 

       Sitemap:  home -  hoe het begon -  in memoriam -  bestuur -  leden -  gastenboek -  foto's -  te koop -  contact -  pjeirevolk -  mooie momenten